Mudances

Estimats lectors del meu bloc,Us informo que m’he traslladat. Finalment he decidit canviar de pis per poder estar una mica més tranquil·la ja que últimament m’estava posant dels nervis amb bloc.cat… De fet, aquest ja és el segon post que escric sobre aquest mateix tema perquè el primer no me l’ha volgut publicar. Així és que he agafat els trastos i m’he mudat a blogger. Després d’alguns petits problemes ja tinc un nou bloc!!Si voleu continuar llegint-me (que espero que si… jeje) ho podeu fer a la meva nova adreça:http://batecsdeltemps.blogspot.comI bé, aquí m’acomiado d’aquest bloc… i començo una nova etapa plena d’il·lusió!Una abraçada a tots!![@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 comentaris a l'entrada: Mudances

 1. Tarannà diu:

  Ep Iruna, no vull ser un esgarriacries de la teva mudança però m’acabo de passar per la teva nova casa i, si no vaig errat, només tenen dret a parlar aquells que siguin membres de blogger o de google. La resta, mutis i a la gàbia! 🙁

 2. iruNa diu:

  Ei Tarannà… merci per avisar-me! Em sembla que ja ho he arreglat, era una cosa de la configuració dels comentaris que s’havia de canviar. Ara en principi ja ha d’anar bé… això espero!!
  Què, t’agrada el meu nou piset?!?!

 3. olenska diu:

  Hoolaaa! No m´estranya xiqueta… i és que jo també m´ho estic pensant… Ja ho vaig intentar una fa unes setmanes, però vaig tindre un problema amb les contrasenyes i no sé que a blogspot que vaig haver de tornar a Blocat. A vore si ho arregle prompte i em busque altre piset jo també… 😉
  Vaig a escuadrinyar-te el teeeu! xDD

 4. olenska diu:

  Hoolaaa! No m´estranya xiqueta… i és que jo també m´ho estic pensant… Ja ho vaig intentar una fa unes setmanes, però vaig tindre un problema amb les contrasenyes i no sé que a blogspot que vaig haver de tornar a Blocat. A vore si ho arregle prompte i em busque altre piset jo també… 😉
  Vaig a escuadrinyar-te el teeeu! xDD

Els comentaris estan tancats.