discussió amb blocat

Estic fins els collons de blocat, així de clar i català us ho dic. CridanerFa dies que no va bé, que fa el tonto, que no em deixa entrar ni a l'administrador… que no em deixa publicar articles… total, una merda. Estic molt emprenyada amb aquests del blocat que ara es diuen bloc.cat!

A veure si algú enten el que m'ha passat perquè jo us ho juro que no. Resulta que vaig escriure un post titulat "carícies" (molt interessant per cert…Clucar l'ull) però no me'l va deixar publicar. Llavors entrant a la pàgina principal de bloc.cat vaig veure que el meu artícle estava allà (ja sabeu que van sortint tots els articles que es publiquen al moment). Llavors vaig entrar al meu bloc a través d'allà i tenia l'article. I ara només hi puc accedir des del bloc, quan poso "següent" article, però no em consta com a publicat des de l'adminsitrador. Ah, i a més el tinc publicat dues vegades!!

No se, que tot plegat m'ha fet emprenyar bastant. Si algú pot accedir al post que dic que m'ho digui o m'hi deixi algun comentari plis perquè jo ja no ser si és un post fantasma o què coi passa!!! 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

120 comentaris a l'entrada: discussió amb blocat

 1. Gatot diu:

  Iruna…. parla amb la Onix que crec que hi té la mà trencada….

  però em sembla que la solució passa per

  1- obrir l’article “fantasma” al directori de bloc.cat
  2- copiar la url de l’article
  3- intentar publicar un nou post enganxant la url de l’article fantasma….

  Ja et dic que la onix
  http://onix.bloc.cat/

  he vist que ha pogut repescar articles publicats/no publicats……

  l’altra solució…. canviar de servidor 🙁

  petons i llepades i molt bon any 2007!

 2. olenska diu:

  A mi em va passar el mateeeix! ixia publicat a la pàgina de blocat, però no al meu blog! aiiiis quina rabia eeh! i si, t´entence… perquè jo també estic a blocat… i també tinc problemes (MOLTS PROBLEMES!)

 3. Uribetty diu:

  Jo abans estava al blocat, però després del aremodelació del servidor, no podia fer res, ni fotos, tardava en postejar. Els poemes no els podia escriure en vertical. En resum, em vaig cansar i vaig tirar cap a la competència, que no ”peta” tant sovint.
  A més, s’ha dafegir l’alicient que costa molt per deixar comentaris.
  Salutacions!

 4. iruNa diu:

  Gràcies a tots pel vostre suport!!!!!
  GATOT: gràcies per donar-me aquestes solucions… de moment, ja que tampoc puc accedir a l’article pel directori, em sembla que optaré per tornar-lo a publicar. Sort que una ja ha escarmentat amb blocat i sempre guarda els posts al seu pendrive!!! De totes maneres em sembla que si em toquen gaire més el que no sona em passaré a Blogger!!!
  OLENSKA: sóm unes incompreses!!!! no hi ha dret, ens haurem de passar a la competència… ja ho dic jo.
  ONIX: ostres, em sap greu que sigui tant complicat deixar comentaris al meu bloc (bé, de fet em sembla que passa a tots els blocs de bloc.cat!!)Moltes gràcies per la visiteta, jo també et desitjo molt bon nadal guapa!!! (i tranquila amb l’ordinador… és una màquina dura a la que les coses li costen)
  URIBETTY: no si em sembla que un dels propòsits del nou any serà passar-me a la competència, això és imperdonable!!!

 5. iruNa diu:

  Gràcies a tots pel vostre suport!!!!!
  GATOT: gràcies per donar-me aquestes solucions… de moment, ja que tampoc puc accedir a l’article pel directori, em sembla que optaré per tornar-lo a publicar. Sort que una ja ha escarmentat amb blocat i sempre guarda els posts al seu pendrive!!! De totes maneres em sembla que si em toquen gaire més el que no sona em passaré a Blogger!!!
  OLENSKA: sóm unes incompreses!!!! no hi ha dret, ens haurem de passar a la competència… ja ho dic jo.
  ONIX: ostres, em sap greu que sigui tant complicat deixar comentaris al meu bloc (bé, de fet em sembla que passa a tots els blocs de bloc.cat!!)Moltes gràcies per la visiteta, jo també et desitjo molt bon nadal guapa!!! (i tranquila amb l’ordinador… és una màquina dura a la que les coses li costen)
  URIBETTY: no si em sembla que un dels propòsits del nou any serà passar-me a la competència, això és imperdonable!!!

 6. iruNa diu:

  Gràcies a tots pel vostre suport!!!!!
  GATOT: gràcies per donar-me aquestes solucions… de moment, ja que tampoc puc accedir a l’article pel directori, em sembla que optaré per tornar-lo a publicar. Sort que una ja ha escarmentat amb blocat i sempre guarda els posts al seu pendrive!!! De totes maneres em sembla que si em toquen gaire més el que no sona em passaré a Blogger!!!
  OLENSKA: sóm unes incompreses!!!! no hi ha dret, ens haurem de passar a la competència… ja ho dic jo.
  ONIX: ostres, em sap greu que sigui tant complicat deixar comentaris al meu bloc (bé, de fet em sembla que passa a tots els blocs de bloc.cat!!)Moltes gràcies per la visiteta, jo també et desitjo molt bon nadal guapa!!! (i tranquila amb l’ordinador… és una màquina dura a la que les coses li costen)
  URIBETTY: no si em sembla que un dels propòsits del nou any serà passar-me a la competència, això és imperdonable!!!

 7. FAR on one computer (i.e. a single cpu)

 8. FAR on one computer (i.e. a single cpu)

 9. FAR on one computer (i.e. a single cpu)

 10. (i.e. a single cpu) for any legal

 11. fakepurses diu:

  one computer (i.e. a single cpu)

 12. computer (i.e. a single cpu) for any legal

 13. one computer (i.e. a single cpu)

 14. computer (i.e. a single cpu) for any legal

 15. one computer (i.e. a single cpu) for any

 16. (i.e. a single cpu) for any

 17. xmas diu:

  on one computer (i.e. a single cpu) for

 18. FAR on one computer (i.e. a single cpu)

 19. one computer (i.e. a single cpu) for any

 20. one computer (i.e. a single cpu) for

 21. computer (i.e. a single cpu) for any

 22. (i.e. a single cpu) for any legal purpose

 23. computer (i.e. a single cpu)

 24. computer (i.e. a single cpu) for any

 25. one computer (i.e. a single cpu) for any

 26. (i.e. a single cpu) for any legal purpose

 27. FAR on one computer (i.e. a single cpu)

 28. on one computer (i.e. a single cpu)

 29. on one computer (i.e. a single cpu) for

 30. computer (i.e. a single cpu) for any

 31. catbeds diu:

  on one computer (i.e. a single cpu) for

 32. computer (i.e. a single cpu) for any legal

 33. on one computer (i.e. a single cpu)

 34. computer (i.e. a single cpu) for any legal

 35. one computer (i.e. a single cpu) for

 36. computer (i.e. a single cpu) for any

 37. (i.e. a single cpu) for any legal purpose

 38. computer (i.e. a single cpu) for any

 39. one computer (i.e. a single cpu) for

 40. computer (i.e. a single cpu) for any legal

 41. FAR on one computer (i.e. a single cpu)

 42. on one computer (i.e. a single cpu) for

 43. one computer (i.e. a single cpu) for

 44. one computer (i.e. a single cpu) for any

 45. FAR on one computer (i.e. a single cpu)

 46. (i.e. a single cpu) for any legal

 47. (i.e. a single cpu) for any

 48. FAR on one computer (i.e. a single cpu)

 49. on one computer (i.e. a single cpu) for

 50. (i.e. a single cpu) for any legal

 51. (i.e. a single cpu) for any legal purpose

 52. (i.e. a single cpu) for any legal purpose

 53. (i.e. a single cpu) for any legal purpose

 54. computer (i.e. a single cpu) for any legal

 55. FAR on one computer (i.e. a single cpu)

 56. (i.e. a single cpu) for any legal purpose

 57. (i.e. a single cpu) for

 58. one computer (i.e. a single cpu) for any

 59. on one computer (i.e. a single cpu) for

 60. articcat diu:

  computer (i.e. a single cpu) for any

 61. computer (i.e. a single cpu) for any

 62. computer (i.e. a single cpu) for any legal

 63. computer (i.e. a single cpu) for any legal

 64. computer (i.e. a single cpu) for any

 65. (i.e. a single cpu) for

 66. fakefish diu:

  one computer (i.e. a single cpu)

 67. (i.e. a single cpu) for any legal purpose

 68. fakebags diu:

  computer (i.e. a single cpu) for any legal

 69. (i.e. a single cpu) for

 70. on one computer (i.e. a single cpu)

 71. one computer (i.e. a single cpu)

 72. on one computer (i.e. a single cpu)

 73. copycat diu:

  one computer (i.e. a single cpu) for any

 74. computer (i.e. a single cpu) for any

 75. one computer (i.e. a single cpu) for any

 76. (i.e. a single cpu) for any legal purpose

 77. (i.e. a single cpu) for

 78. on one computer (i.e. a single cpu) for

 79. (i.e. a single cpu) for any legal purpose

 80. on one computer (i.e. a single cpu)

 81. computer (i.e. a single cpu) for

 82. on one computer (i.e. a single cpu)

 83. (i.e. a single cpu) for any

 84. (i.e. a single cpu) for any legal

 85. (i.e. a single cpu) for any

 86. (i.e. a single cpu) for any

 87. on one computer (i.e. a single cpu) for

 88. on one computer (i.e. a single cpu) for

Els comentaris estan tancats.