Bon Nadal Annna!!!!

Bé, ha arribat el famós dia 22… dia de la loteria i del regal del blocaire invisible!!! Doncs, allà va!!! El meu regal és per l’ANNNA!!!! Felicitats guapíssima!!(abans que continuïs llegint t’haig de demanar disculpes ja que en tota aquesta setmana no he tingut ordinador i la meva traça en fer servir aquesta màquina no és massa… així és que espero que valoris la bona intenció)Et regalo una petita historieta sobre la teva persona narrada per un personatge divertit: “Falten pocs dies per Nadal, unes festes en les quals m’agrada fer somriure a la gent… segurament no sabreu qui sóc, tampoc tinc intenció de revelar la meva identitat ja que m’agrada tafanejar sense ser descobert. Com aquesta mossa a la qual avui la iruNa ha fet el regalet de Nadal… l’Annna!!! L’altre dia caminava pel món de la blogosfera, observant a la gent que hi passava i em vaig divertir molt. Al final, com que no tenia pressa i m’ho estava passant la mar de bé vaig decidir assentar-me a un petit raconet apartat de la multitud i gaudir del que em podia oferir la gent. Hi havia de tot, qui anava fent propaganda de les seves alegries i compartint les festes amb els altres, qui explicava històries passades amb un punt de melangia, qui discutia sobre temes d’actualitat amb posat fervorós… i de sobte els ulls se’m van aturar sobre una noia que estava asseguda a l’interior d’un autobús mirant a la gent del carrer amb una expressió fascinant. De sobte vaig pensar que la imatge era molt bonica i em vaig sentir reflectit per un instant, com si compartíssim el petit secret que ens feia semblants. Ella no em veia i durant aquests segons vaig poder observar-la des de l’anonimat, vaig poder copsar l’autenticitat de la seva persona, justament perquè ella no sabia que l’estava mirant i no estava condicionada ni encorsetada per la por al que diran. I vaig veure una personeta sensible, amable, entranyable i carinyosa… Però llavors ella es va girar i els nostres ulls es van trobar, de sobte el meu anonimat va desaparèixer i em vaig sentir despullat, com si la petita bombolla que m’havia creat al meu voltant s’hagués desfet. I ella em va observar, durant els instants que va durar aquella mirada i em va somriure. Va ser un somriure d’agraïment, de satisfacció i gratitud. Jo li vaig tornar el somriure i em vaig sentir ple, feliç de ser com sóc, autèntic i especial. I és en aquell sol instant en què ens varem creuar la mirada quan vaig saber que l’Annna és una persona que fa que la resta ens sentim especials… ”   Bé, això és una petita metàfora de les visites que he anat fent al teu bloc per conèixer-te una mica millor, i avui és el dia que s’han creuat les nostres mirades… només espero que a partir d’aquí podem compartir experiències i bons moments, ja que tinc el pressentiment que ens podem entendre molt bé!Moltes felicitats Annna i Bon Nadal!!! Sigues feliç i continua regalant somriures a la gentiruNa     [@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

7 comentaris a l'entrada: Bon Nadal Annna!!!!

 1. iruNa diu:

  La història era l’excusa per parlar una mica de tu i per fer-ho diferent ho he narrat en tercera persona i en masculí, per fer veure que parlava algú que no era jo… en fi, no té més.
  M’alegro que t’hagi agradat!

 2. Alepsi diu:

  Jejejeje! Molt maca la història Iruna!!! 😉

  Espero que passis molt bones festes!!!!!! Petons!!!!

 3. Amarela diu:

  HOLA IRUNA !!!

  BON NADAL !!! SENTO EL RETARD! PERÒ SÓC UNA MICA DESPISTADA I EM PENSAVA QUE ERA AVUI…
  BÉ, TOT I AIXÒ SI VAS AL MEU BLOC I TROBARÀS EL TEU PETIT REGALET.

  ÀNIMS, I JA ANIRÉ TAFANEJANT EL TEU BLOC PER VEURE COM VAN ELS TEUS DUBTES I DECISIONS 😉

 4. Tarannà diu:

  Què diantre és tot això? Sento parlar a la meitat de la xarxa del “blocaire invisible”, i jo ni tan sols me n’havia assabentat. L’amic invisible ha arribat també al món dels blocs??? Caram amb el segle XXI… fins on ens durà?
  Salutacions Iruna!

 5. iruNa diu:

  Alepsi, merci pel comentari i per la iniciativa en aquesta proposta que com has pogut comprovar ha tingut molt d’èxit!!!
  Bon Nadal a tu també!!

  Annna: m’alegro que em diguis això, m’havia quedat una mica preocupada per si no t’havia acabat d’agradar. una abraçada i Bon Nadal!!

  AMARELA: MOLTES GRÀCIES!!!!!!

  Tarannà: ai,ai,ai… que no ens enterem de les coses eh?! jeje, és broma. Doncs sí, l’Alepsi va començar tota la història de l’amic invisible. La veritat és que ho he trobat genial ja que és una bona manera de conèixer més gent i de tenir un petit regalet en forma de post dedicat. Ara ja ho saps, si això es converteix en tradició i l’any vinent t’hi vols apuntar… aquest any erem 70 participants!!

Els comentaris estan tancats.