Toc d’atenció

Tanta felicitat ja deia jo que no podia ser… Tantes ganes de fer coses noves, de conèixer gent nova, de sortir… tanta eufòria! Doncs ara se n’ha anat tot a fer punyetes (per dir-ho finament). Aquesta setmana vaig fer un examen pel qual no vaig estudiar gaire, ja sigui perquè no en tenia ganes, ja sigui perquè no em concentrava suficient, ja sigui perquè aquell cap de setmana vaig sortir enlloc de quedar-me estudiant a caseta… el cas és que m’han donat la nota i he tret un 4’83!!! I alguns direu, quina putada per dues dècimes!! però a mi el que em dol més és que l’hagués pogut aprovar si m’hi hagués posat una mica més. Ja se que potser és un fet molt tonto però per mi ha sigut molt significatiu ja que és el primer examen que suspenc en tota la carrera (i mira que ja estic a l’ultim curs) i això m’ha fet trontollar una mica. El primer dia em vaig deprimir bastant, autocastigant-me i culpant-me… quasi flagelant-me per haver estat tant "passota". Però després he pensat que m’ho haig d’agafar com un toc d’atenció per posar-me les piles i baixar d’una vegada de "los mundos de yupi", que aquest és l’ultim any i me l’haig de treure de sobre com sigui!! Per aquest motiu el meu bloc està una mica abandonadet… ja em perdonareu però és que he d’establir prioritats i no tinc temps per tot. Així és que us aniré visitant i deixant comentaris, i quan pugui escriuré algun post ok?

una abraçada a tots!

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

10 comentaris a l'entrada: Toc d’atenció

 1. efe diu:

  A veure, tampoc no passa res per suspendre un examen. T’ho dic jo que en vaig susprendre mooooolts. Sí que passa, en canvi, per no escriure al bloc. Ostres, que ja teníem ganes de llegir alguna cosa teua.

  No obstant això, continua passant-ho bé (si més no de part meua) ;-P. El que potser voldries és una mica difícil, ja saps controlar absolutament tot. Divertir-se fins un punt determinat, estudiar fins un altre. Aquesta mena de coses costen de controlar, però segur que ho fas.

  Gràcies, a més, per comentar el meu bloc

 2. Tarannà diu:

  És clar Iruna, “entre poc i massa” que diríem els catalans; o “el punt mig entre els dos extrems, l’un per defecte i l’altre per excés”, que diria el mestre Aristòtil. El que vull dir és que per haver suspès un exàmen (que sí, que certament pot tocar la fibra si en tota la carrera mai no n’havies suspès cap) no has d’engegar les “ganes de fer coses noves, de conèixer gent nova, de sortir…”. La meva experiència diu que es pot compaginar. El secret? seguir el consell de l’amic Aristòtil.
  Ep, tanmateix està ben clar que sovint hem d’actuar segons càlculs de prioritats i, en aquest cas, poques coses poden pesar més a la balança que acabar bé la carrera. (Per cert, ara admeto que tafanejo, quina fas?).
  Apa, que hi hagi sort, i fins la propera!

 3. iruNa diu:

  HIGGINS: vaja tu! quin crac que tenim aquí!!! (excel·lent eh?!… enhorabona) m’alegra veure que no sóc la única a la que li passen aquestes coses… suposo que és normal l’apalanque (no sempre es pot estar al 100% de tot no?) gràcies xls ànims
  EFE: ai senyor… així que em trobeu a faltar… JO TAMBÉ!!!! però per això estic aquí, intentant fer les dues coses tal com dius. El que tampoc puc fer és anar d’un extrem a l’altre, la base de tot és l’equilibri!!! Ja vindré a fer-te visitetes quan pugui!!
  TARANNÀ: estic dacord amb el senyor Aristòtil però… a veure com ho faré tot plegat! perquè si em dedico a compaginar estudis i vida social… quan tinc temps per mi?!?! que és l’etern cavall de batallar personal… però en fi, el que tu dius, primer és la carrera!!
  i per cert, no passa res per ser tafaner… jeje Estic estudiant fisioteràpia… i ara és quan tothom diu: “oh…a mi em fa mal aquí o allà… un massatge siusplau…” però NO!!! no només fem massatges els fisios!!! (és que em toquen la fibra) que per fer això ja hi han els massatgistes que no els cal fer una carrera universitaria, que amb un curset a distància es pot ser massatgista!!!
  Buf… disculpa, m’he desfogat un xic.
  i si puc ser tafanera jo també, tu què fas? (gran pregunta de ” estudies o treballes?”) jeje

 4. iruNa diu:

  Vaja,vaja Tarannà!! així que anem pel món caient per les escales eh?! és broma, com estas?
  el tema de la lesió de Hill-Sachs i de Bankart el vaig fer l’any passat i hauria de revisar-lo una mica però, si no recordo malament es tracta de la ruptura d’alguna de les estructures de l’articulació gleno-humeral. Et vas luxar l’espatlla al caure o tens hiperlaxitud articular?
  De fet no anaves desencaminat al pensar que feia una carrera de lletres perquè vaig fer el batxillerat artístic. (a mi sempre m’han agradat molt més les lletres que les ciències,però coses de la vida… he acabat fent una carrera de lletres i m’he hagut de posar molt les piles per aprovar bilogia, física, biomecànica…)
  A mi història sempre m’havia agradat molt, de fet sempre emplenava 5 fulls per davant i per darrera als exàmens!! i ara que em dius això començo a lligar caps de perquè t’interesses tant pel país, la política i vetlles perquè no s’oblidi la nostra història!!

 5. Alepsi diu:

  Això em va passar l’any passat. El primer examen que vaig suspendre va ser un trauma. I entenc l’autoflagelació, l’autoculpabilitat… i tal. Però és això, un toc d’atenció. Ara a posar-se les piles (m’ho autoaplicaré a mi també) i a acabar les nostres carrereeeeeeeeeeeeees!!!!

 6. iruNa diu:

  ALEPSI: jo no se pas com t’ho fas per tenir temps de tenir un bloc tant estupendo com el que tens, de veritat. Jo em passo tot el sant dia fora de casa i quan arribo a casa (a part de que no tinc ordinador) doncs estic baldada… però merci pels ànims, estic intentant aplicar-me al màxim!!
  TARANNÀ: Buf!quin descans, m’havies posat en un bon compromís eh?!!? jeje, és broma. Ja m’explicaràs com et tracten els meus col·legues! M’has deixat intrigada amb això que dius que “hi ha detalls que permeten ensumar i fer-se una idea de les diferents qualitats…” què vols dir exactament??

 7. Alepsi diu:

  A partir de la setmana que ve… el bloc meu tan fantàstic, com dius tu… començarà a devallar… he de començar a avantposar coses realment importants a les només molt importants… en fi

 8. iruNa diu:

  ALEPSI: ostres, no m’ho puc creure!!! em sembla que fins que no ho vegi no m’ho acabaré de creure això… la reina dels meus companys blocaires afluixarà el ritme!!! joooor!!! 😉 no pateixis que no t’ho tindré en compte!!
  TARANNÀ: és molt maco el que dius i m’has fet pensar en què sovint no ens adonem de tot allò que desprenem al nostre voltant… de que les nostres paraules, gests, mirades i escrits emanen una petita part del nostre ser. I són justament els receptors d’aquestes paraules els qui poden copsar l’essència d’allò que sóm i moltes vegades oblidem. Gràcies!

 9. Olenska diu:

  A mi també em va passar això que tu dius. En segon de bat vaig suspendre valencià i història de l´art, i jo mai havia suspés cap assignatura. És més, sóc molts constant i treia molt bones notes en tot… però clar, també em costen les coses i em puc enganyar…
  Em vaig decebre molt a mi mateixa però els efectes d´això foren molt positius perquè em vaig adonar de que si de veritat volia anar a la uni, i per tant havia de fer el selectiu i bla bla bla havia de passar per ahí… i vaig acabar traent bona nota i tot!
  Prent´ho com el que tu dius, un toc, per sentar-te més seriosament i fer-i front a eixa assignatura. El bou s´ha d´agarrar per les banyes 😉

 10. Olenska diu:

  A mi també em va passar això que tu dius. En segon de bat vaig suspendre valencià i història de l´art, i jo mai havia suspés cap assignatura. És més, sóc molts constant i treia molt bones notes en tot… però clar, també em costen les coses i em puc enganyar…
  Em vaig decebre molt a mi mateixa però els efectes d´això foren molt positius perquè em vaig adonar de que si de veritat volia anar a la uni, i per tant havia de fer el selectiu i bla bla bla havia de passar per ahí… i vaig acabar traent bona nota i tot!
  Prent´ho com el que tu dius, un toc, per sentar-te més seriosament i fer-i front a eixa assignatura. El bou s´ha d´agarrar per les banyes 😉

Els comentaris estan tancats.