sense perdó….

No ser ni com començar… de la vergonya que sento ara mateix… No tinc perdó ni excuses que valguin per justificar aquesta absència tant llarga. L’estrès, les presses i la vida ocupada m’han adduït de tal manera que trobar un racó de pau per poder escriure al bloc m’ha sigut bastant complicat. I mira que ho trobava a faltar… Però el que em sap més greu, i és aquest el motiu pel qual dic que no tinc perdó, és el fet que no us vaig donar cap explicació, ni us vaig avisar de la meva situació. Simplement vaig deixar d’escriure. Gràcies Alepsi i Efe per trucar a la meva porta i també a tots aquells que heu entrat al meu bloc amb l’esperança que hi hagués alguna novetat! No us puc prometre la dedicació que tenia a l’estiu però sí us dic que no us faré més aquest lleig, de veritat. Que us he trobat a faltar…. snif, snif… Ara vaig a sopar i a dormir que demà el despertador sona a les 5:00!!!!! I estic una mica costipadeta… en fi, que ja torno a ser aquí!!!!

Un petó molt gran a tots!!!

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

10 comentaris a l'entrada: sense perdó….

 1. Alepsi diu:

  Nena, nena, nena!!! (Ja semblo l’Avi… xDDD). Què és això de demanar perdó? Res, res, tu ets lliure d’escriure quan et vingui de gust i tinguis tmeps. Recorda, el teu bloc és la teva dictadura. Ara, això sí, ens n’alegrem (jo al menys) que hagis tornat!!! Esperem anar-te llegint!!! (Però tu, sobretot, no t’estressis, que el primer és el primer!!!).

  Benretornada!!! Muacs!!

 2. efe diu:

  Bé, una mica sí que et perdone. Però si vols que et perdone del tot has de venir més i contar-nos que et té tan aqueferada. 😛 Ei, i millora’t del refredat

  (Això que el despertador sone a les 5:00 em sembla que va contra la Convenció de Ginebra)

 3. Spock diu:

  Hola, Iruna!

  Acabo de descobrir el teu bloc des del de l’alepsi… i ja m’has enganxat. Jo no he patit la teva absència, però a partir d’ara gaudiré dels posts que facis.

  Una abraçada

 4. iruNa diu:

  Alepsi: m’ha agradat això de la dictadura! je je. ho tindré en compte!! La veritat és que m’ha fet molta ilusió recuperar aquest espai, no se quin nivell de dedicació hi podré donar (segur que ni de bon tros serà com el teu…) però saber que tinc gent que em visita m’anima a escriure!!
  Efe: et prometo que us mantindré més informats de la meva vida! El refredat va en augment noi, i els metros i els canvis de temperatura de la ciutat no m’hi estan ajudant gens ni mica!!! I lo de les 5:00 a veure si ho expliques al meu despertador i et fa cas pq amb mi no hi ha manera, sort que no és cada dia que sona a aquesta hora!!!
  Spock: hola Spock!!! gràcies per entrar al meu bloc (i gràcies a l’Alepsi tb…jeje) ja t’he fet una visiteta relampago!!!

 5. iuki diu:

  carinyu! goita! que demà nos veiem 😉 i t’haig d’explicar una coseta… 🙂
  T’estimo molt!

 6. Tarannà diu:

  Benretornada siguis, Iruna! Primer de tot, tal com t’han dit més a dalt, no has de demanar perdó de res; no caldria sinó! Molts de nosaltres tenim ratxes de diferent productivitat al bloc, siguin per uns motius o altres, és ben normal. Però vaja, jo sóc un dels que s’han anat passant per aquí i he trobat també a faltar els teus escrits.
  Doncs això, m’alegro de “veure’t”. Cuida’t!

 7. iruNa diu:

  IUKI: ja saps que t’estimo molt oi?!?!?
  TARANNÀ: gràcies per haver-me visitat de tant en tant i perdó per… ai!! és veritat,no et demano perdó… jeje. A veure si ens anem escrivint més sovint, jo tb m’alegro de tornar-te a “veure”!!
  FLOC: ets qui em penso que ets?? esque no puc accedir al teu bloc des del teu comentari…

 8. fardatxo diu:

  No t’has de disculpar dona, que ningú no està obligat a “fitxar” al blocat… tu recupera’t de tot i publica quan tinguis coses per explicar-nos 😉

Els comentaris estan tancats.