tabac?

Us haig de fer una petita confessió i és sobre el tema del tabac…. sí, m’estic tornant una fumadora. I ara que ho escric em fa com una certa vergonya perquè jo sempre havia "fardat" de fumar només de tant en tant i de poder-ho deixar quan volgués, i és que realment era així. Només fumava quan sortia de festa i en moments en què estava més "deprimida". Fumava una temporada, potser un paquet em durava un mes i després el meu propi cos em deia que ja no li venia de gust fumar i fins i tot em feia fàstic. Realment el cos és ben savi si el sabem escoltar. El problema suposo és que ara he passat una època difícil bastant llarga i ara tinc por d’haver-m’hi acabat enganxant. Deixeu-me utilitzar aquesta expressió tant poc original (és tard i els pocs recursos literaris que em queden tenen ganes d’anar a dormir) : “És el que té jugar amb foc, que t’acabes cremant.” El que em fa més ràbia és que són coses d’aquelles que podries evitar però que per alguna raó no fas, quina? No ho se… deixadesa potser? I mira que he estudiat tots els efectes negatius del tabac i últimament sembla que tot el món s’ha confabulat per eradicar el tabac… doncs ara va i jo m’hi enganxo! És que no s’entén. Digueu-me rara…

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

8 comentaris a l'entrada: tabac?

 1. Alepsi diu:

  És el que tenen les drogues… que enganxen. Oh! Que original que sóc, oi? Què vols, porto des d’ahir a les 9 del matí sense dormir… jo ja no sóc jo… però és bàsicament això, que el tabac enganxa!

  Però si vols, pots deixar-ho, tot és qüestió de posar-s’hi!

 2. Tarannà diu:

  Iruna, jo diria que ho hem enganxat a temps i si no t’ho deixes passar més, aconseguirem que deixis el vici: voluntat! Segur que és això, has passat per època baixa i t’ha donat pel tabac com et podia haver donat pel gintonic o per acabar amb els dits mossegats. Tots necessitem una vàlvula d’escapatòria, però hem de tenir cura que sigui transitòria. Pensa que els petons ja no serien el mateix, les teves caminades o qualsevol esport tampoc, ni el sabor d’un bon entrecot, ni la teva butxaca ni, sobretot, la teva llibertat. Ja saps, a deixar-lo ja!

 3. fardatxo diu:

  iruNa, és que és el de sempre, comences amb poquet controlant fins que et trobes en una situació d’stress o propicia per intensificar el consum, com qualsevol altra droga que provoqui adicció. El que et diuen per aquí és cert, ara és un bon moment de deixar-ho. I res de fumar menys, escalonadament, el tema és deixar-ho del tot. Corte por lo sano. T’ho dic per experiència 🙂

 4. Aliiasa diu:

  Mai és tard per deixar-ho!! Només et cal voluntat, apa maca, ànims!

 5. efe diu:

  Deixa-ho ja!
  T’ho dic jo, exfumador. Què t’aporta?
  Un bes. Encara que si ets fumadora… um, deixa que m’ho pense. 😉 És broma

 6. iruNa diu:

  Tots teniu RAÓ!!!! i de la bona.
  ALEPSI: dorm una mica reina… que això no pot ser!!! i no et preocupis per la originalitat de la teva resposta, t’ho perdonem degut al teu estat… jeje 😉
  TARANNÀ: amb això dels petons m’has tocat fondo… jo també tinc l’esperança que me n’hagi adonat a temps i per tant ja tinc dos propòsits pel nou curs!!! uf! i no són pas fàcils presisament!
  FARDATXO: ho faré… al setembre ho deixo d’arrel…
  ALIIASA: sí, falta voluntat i m’hauré d’armar de valor per fer-ho… però ho aconseguiré!! gràcies pels ànims!
  EFE: jeje… kina gràcia m’has fet amb lo del bes eh?!?! 😉

  Tot el que m’heu dit ja ho sabia, però suposo que necessitava sentir-ho en boca d’altres persones i notar que tinc una mica de recolzament… gràcies a tots, us mantindré informats del procés de desintoxicació!!! 😉 (ara deixeu-me passar les festes i al setembre m’hi poso!)

 7. iuki diu:

  Ara deixeu-me passar les festes, ara deixeu-me passar les festes, diu…. bé, jo…. no diré res. Perquè em canso de dir certes coses, que no són cosa meva, i passo. Que cadascú pensi què és el que ha de fer! si vols deixar-ho, deixa-ho, però sinó, doncs no…. ves!
  Que a vegades sóc una pesada i avui no ho vull ser 🙂

Els comentaris estan tancats.