ANIVERSARI

Avui dia 20 d’agost és el meu aniversari!!!!

Ahir vaig anar a sopar a Camprodon i quan tornava amb el cotxe cap a Olot va i em paren els mossos!!! Em van fer bufar per primera vegada, però això fins i tot em va fer gràcia perquè com que no havia begut res sabia que donaria 0,0. El problema va venir quan em van demanar el carnet de conduir. Jo tota convençuda agafo el bolso, el monedero i quan obro l’apartat on sempre tinc el carnet va i NO hi era!!! en aquells moments em vaig voler morir, no en tenia ni idea d’on el tenia ni quan l’havia tocat d’allà i mentre el meu cap anava a mil per hora els vaig dir: "un moment que el busco pel bolso que a vegades el deixo per aquí tirat" i el tio m’enfoca l’interior del bolso amb la llanterna i jo "gràcies"… i llavors de sobte apareix entremig de papers i paperots i en aquell moment vaig ser la dona més feliç del món!!! perquè aquella nit anaven amb moltes ganes de treure punts aquells mossos. En fi, una bona estrena del meu aniversari vaja!!!

Deixant de banda aquesta anècdota, m’agradaria dir que per mi personalment el que més m’agrada del dia del meu aniversari, més que no pas els regals que em puguin fer, és que em felicitin. És curiós, però des de petita el que més il·lusió m’ha fet és aquell moment en què et miren als ulls i et diuen de tot cor: "Felicitats!" Llavors se’m dibuixa un somriure d’orella a orella i de sobte el dia té sentit. Però ha de ser la paraula felicitats, el meu pare té la mania de dir "per molts anys" i a mi no m’agrada gens que m’ho digui (de fet també és una altra mania). Me’n recordo que quan era petita volia que tot el dia m’estiguéssin felicitant i m’era igual si ja ho havien fet, com més cops millor! I encara ara, el que em fa sentir el dia com un dia especial és aquest fet, i com que només és un dia a l’any…. intento viure’l intensament!!!

un petó a tots d’una noia que ja té un any més!!!

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 comentaris a l'entrada: ANIVERSARI

 1. Tarannà diu:

  No seré més original que la resta: Felicitats olotina!

 2. fardatxo diu:

  Moltes felicitats guapíssima. Espero que el dinar hagi anat mooooolt bé 😉

 3. Shia diu:

  Per molts anys!!!
  UPS!!!!
  moltes FELIÇITATS!!!!

 4. efe diu:

  MOLTÍSSIMES FELICITATS!!!!
  i QUE AQUEST ANY SIGA MAGNÍFIC
  i QUE QUAN PASSEN ELS ANYS EL RECORDES COM UN ANY MAGNÍFIC.
  UN BES

 5. Aliiasa diu:

  Jaja, quina gràcia, jo també tinc aquesta mania tonta, el dia del meu aniversari no m’agrada aburrir-me a més, m’encanta que em felicitin ;).
  Un petó i… FELICITATS!

 6. iruNa diu:

  Moltes gràcies a tots per les vostres felicitacions, no cal que us digui lo molt que m’han fet SOMRIURE!!!
  Ja sóc una mica més feliç!! 😉

Els comentaris estan tancats.