el que s’ha de fer per una germana!!

La meva germana, per circumstancies de feina, es va veure obligada a fer el pallús a la tele. (aclarim que va haver de fer de jurat al programa Cantamania de TV3) Però ara resulta que aquest dijous ha d’anar a la gala en directe a barcelona, i per variar ha emmerdat a tota la família perquè l’acompanyem a fer el ridícul animant a un poble en el qual no hem ni nascut. O sigui, que els que em volgueu veure podeu mirar tv3 aquest dijous a les 22:00h. i entre el públic d’Olot m’hi trobareu!!! (abstingueu-vos de comentaris) i si teniu el valor de dedicar el vostre preuat temps a mirar un programa tant cutre com aquest, com a mínim feu-me el favor de votar per Olot!!!

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: el que s’ha de fer per una germana!!

  1. hyDe diu:

    Doncs no crec que ho miri perquè soc anti-tv. Però en cas que estigui a casa i no tingui res a fer, ho posaré! Igualment tampoc et sabré reconéixer, perquè no sé com ets … 😛

  2. efe diu:

    La família és un bon invent, però té aquestes coses. Dissortadament, he fet tard per a veure’t… Que m’enviaries el video? 😉

  3. iruNa diu:

    Bé, l’experiència al final no va resultar tant terrible com semblava. Tot és qüestió de posar-te a la pell del personatge que tocava fer i actuar! va ser divertit i tot. I pels que no ho hagiu pogut veure, tranquils que no us vareu perdre res de l’altre món.

Els comentaris estan tancats.