hores sense dormir…

són les 6 de la tarda, ahir vaig tenir un sopar de la feina i després vam sortir de fiesta i jo començava a treballar a les 7 del matí, així és que he empalmat amb 8 hores seguides de curro i ara ves per on encara no tinc son!!! El sopar va anar molt bé i després de festa va ser genial, estic coneguent gent nova i m’encanta. Suposo que, a part dels cafés, l’emoció i la il·lusió també em fa mantenir l’energia per aguantar tot aquest tute!! perquè la il·lusió és el motor que mou el món

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: hores sense dormir…

 1. efe diu:

  Doncs, felicitats, és clar. Ja hi haurà temps per a descansar.

 2. Aliiasa diu:

  Uff! Em sembla que jo no aguantaria!! 😉
  Un petonet!

 3. hyDe diu:

  Doncs jo el divendres vaig anar a Eivissa des de formentera. Vam anar a Privilege (the world’s biggest club) i vam sortir d’allà a les 7:30. Entre el camí de Privilege a Eivissa i d’Eivissa a Formentera, vam arribar a casa a les 10.30. I jo que em volia anar d’after a l’Space 😉

 4. iruNa diu:

  Bé, ara ja estic recuperada del tot, apunt per tornar-hi!!! jeje
  efe, el descans és un tema important però a vegades es pot aplaçar com molt ben dius!!
  Aliiasa, ja ho crec que aguantaries, jo també em pensava que no seria capaç però quan hi ha motivació treus energies d’on faci falta!!
  hyDe, menos lobos caperucita… que tu ets un fiestero de cuidao!!

Els comentaris estan tancats.