amor, sexe, passió, atracció física… enamorament???

Estimats amics de la blogosfera, no se si us ho heu plantejat mai però jo ultimament em faig moltes preguntes respecte al reguitzell de paraules que he posat com a títol d’aquest post. Fa relativament poc que he deixat una relació estable d’uns quants anys, i és que no només són els anys sinó que és la intensitat d’allò viscut ja que ha sigut podriem dir que "el primer amor de veritat".

[@more@]

Amb ell he descobert l’amor, el carinyo, el sexe… tot. I ara sento coses ben estranyes, tinc ganes d’estar amb algú però alhora no vull cap relació estable… només tinc ganes de sentir la força de la passió, aquelles pessigolletes, que algú m’abraci i em faci petons pel coll, sentir la unió entre dos cossos que es saben escoltar i comparteixen en la intimitat els secrets de l’amor… Potser la solució seria tenir un "amor de verano"? que per la seva condició de passatger esdevé més intens i emotiu? no ho se, m’agradaria que m’expliquessiu què penseu de tot això, del sexe, de l’amor, de les relacions estables o fortuites… jo estic feta un cacau!!!!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 comentaris a l'entrada: amor, sexe, passió, atracció física… enamorament???

 1. hyDe diu:

  És un gran problema. Després de deixar una relació, arriba un punt que trobes a faltar certes coses, no a la persona. Trobes a faltar algú que sempre estarà per tu. Algú a qui trucar perquè si. I no necessàriament a ell.

  La solució és que no intentis fer d’una altra persona el teu ex. Perquè acabaras fent-li mal, i et donaràs compte que no és el que vols. De tota manera pq no ho proves? Tingues un amor de verano 😉

 2. Aliiasa diu:

  Jo porto anys amb la mateixa persona, amb ell he aprés moltissim, he descobert l’amor, el sexe, el que és estar enamorat… Ell és el meu primer amor i tot i que portem molts anys junts tot ens va de meravella, així que mai no m’he trobat en aquesta situació que et trobes tu, és per això que no et puc ajudar massa… De totes maneres, fes el que creguis que serà millor per a tu, però no facis mal als altres ;).
  Un petó!

 3. iruNa diu:

  Aliiasa, tens molta sort d’estar tant bé amb la teva parella, de veritat, conserva’l!!! m’alegro molt per tu que no et trobis en la mateixa situació que jo i la teva experiència m’anima a creure una mica més en l’amor en una època en què no estic massa positiva respecte aquest tema. un peto!
  hyDe!! m’ha agradat molt el teu comentari pq tens tota la raó del món, ara només falta trobar aquest algú per compartir un verano!!! jeje. en tot cas l’esperança és l’ultim que es perd!
  ja us mantindré informats si hi ha cap novetat! 🙂

 4. hyDe diu:

  😉 Va vinga que volem nou post!! 🙂

 5. iruNa diu:

  pos de moment tot segueix igual … snif, snif.
  i encara una mica pitjor pq l’altre dia ens varem veure amb el meu ex i em vaig quedar feta una piltrafilla!! en fi, que hi ha perspectives d’anar un parell de dies a un apartament a la platja amb una amiga, a veure si sortim força!

Els comentaris estan tancats.